HET KENNISCENTRUM

Ons doel is stress- en angstklachten bij kinderen zo vroeg mogelijk te herkennen en te verhelpen, door het verbinden van onderzoek, praktijk, zorg en onderwijs. Lees meer over onze missie, visie en activiteiten.

ONS TEAMPROF. MICHIEL WESTENBERG

Afdelingshoofd

Michiel is medeoprichter van het Kenniscentrum. Daarnaast is hij hoogleraar bij de afdeling ontwikkelings- en onderwijspychologie en wetenschappelijk directeur van de opleiding Pyschologie aan de universiteit Leiden.

DR. ANIKA BEXKENS

Hoofd zorg & preventie

Anika is medeoprichter van het Kenniscentrum. Ze is hoofdverantwoordelijk voor alle zorg en preventieprogramma's binnen het kenniscentrum. Daarnaast is ze universitair hoofddocent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspychologie aan de universiteit Leiden en klinisch psycholoog bij GGZ Delftland.

DR. ANKE KLEIN

Hoofd onderzoek & ontwikkeling

Anke is medeoprichter van het Kenniscentrum. Ze is hoofdverantwoordelijk voor al het onderzoek en ontwikkeling binnen het kenniscentrum. Daarnaast is ze universitair hoofddocent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspychologie aan de universiteit Leiden.

DR. ANNELINDE VAN DEN BROUCKE

Dagelijks projectleider SPIL programma

Annelinde is dagelijks projectleider van het SPIL programma. Daarnaast werkt ze als programmacoordinator voor het Startimpuls programma van NeurolabNL “Optimale condities voor leren en veiligheid van jongeren", en als docent op de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie.

EMMA VAN ERP

Dagelijks projectcoordinator SPIL

Emma is dagelijks projectcoördinator op het SPIL programma.

DR. ANNE MIERS

Senior projectadviseur bij Injesas! en StressLess

Anne is senior projectadviseur bij zowel Injesas! als StressLess en is dagelijkse begeleider van Sara Jakobsson en Simone Vogelaar. Daarnaast is ze universitair hoofddocent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de universiteit Leiden.

DR. MARIEKE BOS

Senior onderzoeker en docent

Marieke werkt werk als universitair docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Insituut Psychologie aan de Universiteit Leiden. Haar onderzoek is gericht op het begrijpen van neurobiologische mechanismes die een rol spelen bij het onstaan en het instand houden van mentale problemen tijdens de adolescentie.

DR. LEONIE VREEKE

Projectleider Cool Little Kids

Leonie is ontwikkelingspsycholoog en als projectleider eindverantwoordelijk voor het Cool Little Kids project. Daarnaast is ze universitair docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspychologie aan de universiteit Leiden.

DR. JANNA MARIE BAS-HOOGENDAM

Senior onderzoeker

Janna Marie is docent en onderzoeker bij de afdeling onderwijs en ontwikkelingspsychologie en gespecialiseerd in hoe angst binnen families voorkomt.

DR. RECEP UYSAL

Senior onderzoeker

Recep is psycholoog en promoveerde op het gebied van de positieve psychologie. Hij werkt als senior onderzoeker bij het KIBA project.

SARA JAKOBSSON

Dagelijks projectleider In Je Sas!

Sara is dagelijks projectleider op het project In Je Sas! Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van sociale angst bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

ANNELIEKE HAGEN

Dagelijks projectleider KIBA

Annelieke is dagelijks projectleider op het KIBA project. Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van specifieke angsten bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

SIMONE VOGELAAR

Dagelijks projectleider Stress Less

Simone is dagelijks projectleider op het Stress Lessen project. Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van stress bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

NINA KOMRIJ

Dagelijks projectleider Cool Little Kids

Nina is dagelijks projectleider op het Cool Little Kids project. Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van verlegenheid en angst bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de universiteit Leiden.

CHANG LIU

junior onderzoeker

Chang is junior onderzoeker bij het Kenniscentrum. Ze doet onderzoek naar vroegsignaleren van angsten en stress bij kinderen met een migratieachtergrond.

DAYENNE MEIJER

Trainer in je SAS!

Dayenne is trainer bij het project In Je Sas! Daarnaast is zij psycholoog, onderzoeksassistent en betrokken bij meerdere projecten bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

JASMIN RAHEMENIA

Stagiaire KibA

Jasmin is Research Master Stagiare Developmental Psychology, Universiteit Leiden

YOLINDA DAVIDSE

Stagiaire KIBA

Yolinda is masterstudent bij de opleiding school psychologie aan de Universiteit Leiden en loopt stage bij het KIBA project.

MEREL LELIEVELD

Stagiaire KibA

Merel is masterstudent bij de opleiding school psychologie aan de Universiteit Leiden en loopt stage bij het KIBA project.


SAMENWERKINGSPARTNERS

DR LINDA VAN DER ZWAAN

Zorgcoördinator Vlietland College

Linda werkt als zorgcoördinator van het Vlietland College mee aan het SPIL-programma

MARISKA KENTER

Intern begeleider De Singel

Mariska werkt als intern begeleider van De Singel mee aan het SPIL-programma