HET KENNISCENTRUM

Ons doel is stress- en angstklachten bij kinderen zo vroeg mogelijk te herkennen en te verhelpen, door het verbinden van onderzoek, praktijk, zorg en onderwijs. Lees verder....

ONS TEAMPROF MICHIEL WESTENBERG

Afdelingshoofd

Michiel is GZ psycholoog en afdelingshoofd van het Kenniscentrum. Daarnaast is hij hoogleraar bij de afdeling ontwikkelings- en onderwijspychologie en wetenschappelijk directeur van de opleiding Pyschologie aan de universiteit Leiden

DR. ANIKA BEXKENS

Hoofd zorg

Anika is hoofdverantwoordelijk voor alle zorg binnen het kenniscentrum. Daarnaast is ze universitair docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspychologie aan de universiteit Leiden en klinisch psycholoog bij GGZ Delftland.

DR. ANKE KLEIN

Hoofd onderzoek & onderwijs

Anke is kindpsycholoog en orthopedagoog en hoofdverantwoordelijk voor onderzoek en onderwijs binnen het kenniscentrum. Daarnaast is ze universitair docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspychologie aan de universiteit Leiden.

DR. LEONE DE VOOGD

Dagelijks projectleider SPIL

Leone is dagelijks projectleider op het SPIL programma en werkt als docent bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden. Ze promoveerde op een onderzoek naar angst en depressie bij jongeren en probeert bruggen te slaan tussen onderwijs, zorg, wetenschap en beleid.

DR. RECEP UYSAL

Post-doc

Recep is psycholoog en promoveerde op het gebied van de positieve psychologie. Hij werkt als senior onderzoeker bij het KIBA project.

SARA JAKOBSSON

Dagelijks projectleider In Je Sas!

Sara is dagelijks projectleider op het project In Je Sas! Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van sociale angst bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

ANNELIEKE HAGEN

Dagelijks projectleider KIBA

Annelieke is dagelijks projectleider op het KIBA project. Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van specifieke angsten bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

SIMONE VOGELAAR

Dagelijks projectleider Stress Less

Simone is dagelijks projectleider op het Stress Lessen project. Daarnaast is ze junior onderzoeker op het gebied van stress bij de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie aan de Universiteit Leiden.

YOLINDA DAVIDSE

Stagiaire KIBA

Yolinda is masterstudent bij de opleiding school psychologie aan de Universiteit Leiden en loopt stage bij het KIBA project.

AMAL MARGUOUM

Stagiaire KIBA

Amal is masterstudent bij de opleiding kind- en jeugdpsychologie aan de Universiteit Leiden en loopt stage bij het KIBA project.

FABIENNE KEIJZERS

Stagiaire KIBA

Fabienne is Masterstudent school psychologie aan de Universiteit Leiden en loopt stage bij het KIBA project.

SELINA BURGARD

Stagiaire KIBA

Selina studeert kind- en jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht en loopt stage bij het KIBA-project.


SAMENWERKINGSPARTNERS

DR LINDA VAN DER ZWAAN

Zorgcoördinator Vlietland College

Linda werkt als zorgcoördinator van het Vlietland College mee aan het SPIL-programma

MARISKA KENTER

Intern begeleider De Singel

Mariska werkt als intern begeleider van De Singel mee aan het SPIL-programma